Alegerea potrivita pentru familia ta

MEGADOOR

MEGADOOR s-a remarcat in ultimii 15 ani ca lider pe piata de profil din Romania prin orientarea catre un standard ridicat al calitatii produselor, alinierea la cerintele dinamice ale clientilor si practicarea unor preturi competitive pe piata.

Beneficiind de o vasta experienta in domeniul producerii si comercializarii diverselor tipuri de usi metalice si din fier forjat, produse atat la dimensiuni standard cat si speciale, la cererea clientilor (usi duble, usi pe dimensiuni speciale, usi cu luminator), marca Megadoor s-a bucurat de-a lungul timpului de aprecierea clientilor, propulsand-o ca marca-etalon pentru industria de profil din Romania si chiar din Europa Centrala si de Est.

Viziunea manageriala a firmei este reprezentata de satisfacerea celor mai inalte cerinte ale clientilor privind securitatea,design-ul, ergonomicitatea si fiabilitatea produselor oferite.

Misiunea firmei si prioritatea principala a activitatilor desfasurate se concentreaza pe producerea si
comercializarea catre distribuitori si clientii finali a unor produse cu un standard ridicat de calitate.

De asemenea, managementul firmei urmareste mentinerea si cresterea standardelor de calitate pentru produsele oferite si prin investitiile recente facute in cele mai moderne tehnologii de productie din domeniu, care permit realizarea de produse in masa sau personalizate, intr-un timp de productie minim si care se incadreaza, in acelasi timp, in normele de conformitate impuse la nivel european (marcajul CE).

shutterstock_362215187

MEGADOOR USI DE INTERIOR, USI TEHNICE SI REZISTENTE LA FOC

Ca urmare a cerintelor clientilor nostri, MEGADOOR a investit in productia usilor de interior. Astfel producem usi de interior pe dimensiuni standardizate dar si atipice, usi culisante in perete pentru a acoperi o arie cat mai variata. Prin culorile şi formele sale, usile de interior MEGADOOR imbina frumusetea si caldura lemnului cu eleganta si designul modern; natura si estetica intr-un singur produs menit sa va infrumuseteze caminul.

Tehnologia de ultima generatie si experienta in domeniu ne-a oferit posibilitatea productiei usilor rezistente la foc si a usilor tehnice pentru a raspunde cererilor in crestere din piata.

Astfel am reusit sa redefinim piata de usi din Romania, acoperind toate tipurile de usi, printr-o productie la standarde europene.