Plata articolelor se poate realiza prin:

  1. a) plata online cu cardul prin MobilPay

Politica de returnare

Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului,cu suportarea cheltuielilor de returnare.

Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastra, vor fi expediate inapoi la firma  MEGA CONSTRUCT METAL  cu sediul in localitatea Ghergani, str. Ion Ghica nr.240A, judetul Dambovita, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J/15/43/2001, Cod de Identificare Fiscala RO13793340, Tel. 024565825, email. office@megadoor.ro impreuna cu FORMULARUL DE RETUR (click pentru descarcare) completat. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs.
Solutionarea retururilor care implica schimb de marime/produs se va realiza in 7 – 10  zile lucratoare din momentul primirii coletului.

Produsele vor fi expediate in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate , in caz contrar produsele vor fi returnate clientului. Produsele se vor returna in cutiile originale, ambalate corespunzator cu materiale de protectie ( hartie, folii, pungi, carton etc. ) pentru a evita deteriorarea acestora. Sunt refuzate retururile ale caror cutii nu sunt protejate corespunzator.

Va rugam sa ne informati in cazul in care doriti sa efectuati un retur si veti primi toate indicatiile necesare!

Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in 10 zile calendaristice din momentul receptionarii returului in depozitul nostru.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin transfer bancar.

In momentul in care se proceseaza returul ve ti primi un mail de confirmare in acest sens !